Menu

Integrationer, der skaber værdi

Med Indexed PIM får du mulighed for at integrere med andre systemer og værktøjer, hvilket hvilket muliggør en gnidningsfri og problemfri udveksling af data og udvidelse af funktionaliteter.

Bred vifte af integrationer

Indexed PIM understøtter en bred vifte af integrationer med forskellige salgskanaler, herunder woocommerce, Shopify, e-conomic, Customers 1st, Google shopping feed, Facebook feed og lagerstyring. Disse integrationer gør det nemt for virksomheder at administrere deres produktdata på tværs af flere platforme og opnå bedre resultater.

En integration refererer til en forbindelse mellem to separate software systemer, der tillader dem at arbejde sammen og udveksle data på en automatisk måde. Indexed PIM tilbyder integrationer til flere forskellige systemer, som kan hjælpe med at strømline din produktstyring og forbedre din e-handel. Nedenfor er nogle punktformet beskrivelser af integrationerne, som Indexed PIM tilbyder.

WooCommerce

Integration med WooCommerce

Med Indexed PIM kan du nemt integrere med WooCommerce, en populær e-handelsplatform og opnår en optimeret produktstyring og øget funktionalitet

Du kan oprette og redigere dine produktbeskrivelser i Indexed PIM og automatisk synkronisere dem til din WooCommerce butik herunder lagerstatus, forskellige prisgrupper og rabatter, på en centraliseret måde gennem PIM-systemet. Integrationen sikrer, at dine produktdata er opdaterede og korrekte på tværs af dine salgskanaler, hvilket forbedrer kundeoplevelsen og øger konverteringsraten.

e-conomic

Synkronsiering af produkter og faktura mellem e-conomic og webshop

Med Indexed PIM kan du nemt og gnidningsfrit synkronisere dine produkter og fakturaer mellem e-conomic og din webshop. Dine produkter overføres automatisk til Indexed PIM, hvor du har mulighed for at berige dem med billeder, egenskaber og andre relevante varedata. Herefter synkroniseres produkterne øjeblikkeligt til din webshop, hvor de vil være klar til at blive vist og solgt til dine kunder.

På denne måde sikrer du en effektiv og gnidningsfri overførsel af data mellem e-conomic og din webshop.

Shopify

Shopify

Indexed PIM integrationen med Shopify giver dig mulighed for at administrere dine produktdata og lagerstyring i Indexed PIM og synkronisere dem til din Shopify-butik. Du kan også synkronisere dine ordrer og kundeoplysninger mellem de to systemer.

Rackbeat

Lagerstyring med Rackbeat

Indexed PIM integrationen med Rackbeat gør det muligt for dig at synkronisere dine produktdata og lagerstatus mellem de to systemer. Du kan oprette og redigere dine produktdata i Indexed PIM og automatisk synkronisere dem til Rackbeat.

Customer1st

Integration med POS

Nunc eleifend pellentesque tortor ut auctor. Mauris et faucibus elit. Maecenas gravida commodo sodales. In eu massa turpis. Aliquam vitae imperdiet ligula. Donec diam leo, egestas at aliquam ut, aliquam vel sapien. Mauris interdum dui commodo felis vulputate fermentum. Etiam porta in augue eu euismod. Cras eget felis aliquet, condimentum augue quis, ornare velit.

Google Produkt Feed

Maksimer synligheden og salget

Med Indexed PIM får du mulighed for at integrere med Google Feed og udnytte det fulde potentiale af Google Shopping-annoncer. Integrationen giver dig mulighed for at synkronisere og optimere dine produktdata, så de er klar til at blive vist i Google Shopping-resultaterne. Du kan nemt administrere og opdatere produktattributter som titel, beskrivelse, billeder og priser gennem PIM-systemet. Med integrationen til Google Feed kan du nå ud til et bredt publikum af online shoppere og øge synligheden af dine produkter på Google-platformen. Dette hjælper med at øge trafikken til din webshop, forbedre konverteringsraten og øge salget.

Facebook Feed

Maksimer synligheden og salget på en af verdens største sociale medieplatforme

Med PIM kan du nemt integrere dine produktdata med Facebook Feed og udnytte potentialet af Facebook-annoncer. Integrationen giver dig mulighed for at synkronisere og optimere dine produktdata gennem PIM-systemet, så du kan oprette dynamiske og attraktive annoncer, der viser relevante produkter til dine målgrupper på Facebook.

Ved at udnytte Facebook Feed-integrationen kan du nå ud til millioner af potentielle kunder og øge synligheden af dine produkter på Facebook.

Ønsker du at tilføje yderligere integrationer?

Indexed PIM giver dig også muligheden for at tilføje flere integrationer i fremtiden, så du kan skræddersy din platform efter dine skiftende behov og krav.

Har du brug for en integration, der ikke er inkluderet på listen? Bare ring til os, så finder vi en løsning sammen.

Need an expert? Need an expert?

Book a meeting with us and get clarified what you can automate in your business.

All rights reserved - © Indexed ApS

Get contacted by us